Monday, 1 October 2018

Какво си взехме от Handmade фестивала в НДК?
От няколко години нясам оценявам хенд мейд фестивалите, защото се намират наистина страхотни неща! Трябва да си призная, че ми отне доста време докато се пречупя и реша да инвeстирам в дреха или аксесоар от такъв тип базар, защото знаете колко високи могат да бъдат цените. Но за щастие всички артикули, които съм решавала да закупя, в последствие са се оказвали ценни находки, които са впечатлявали с оригиналността си, качеството и настроението, което ми носят, когато ги сложа. От една страна никога не виждам никой друг с тях, а от друга винаги обират комплименти. Когато казвам това искам да похваля дизайнерите с техните уникални и креативни изпълнения. Миналата година по това време бях по средата на бремеността си и си тръгнах от там с чудесна дълга и фееричана рокля, която нося и до днес. Тази година посетихме пазара отново двама, но този път Себастиан е бебе от плът и кръв, скачащо в количката, викащо заради растящите му зъби и усмихващо се на света. 

Разходихме се из всички щандове, което беше цяло чудо, защото стълбите на НДК са многобройни, а за съжаление асансьорите не са измислени така, че да улеснят количките,но с желание дори ги минахме по два пъти. Основната ми цел беше да прегледам дрехите, защото знам, че винаги се намира едно нещо, в което се влюбвам и без, което не искам да си тръгна. И този път беше така. Страст са ми белите ризи и особено тези, които са ръчно рисувани, в случая PandorArt.

Изборът беше между тези две, и спечели тази с дългия ръкав. 
Следващата ми слабост са сладките изкушения и вината на Трастена. 
В този ден имах нужда от заряда и на двете и си взех от новото малиново розе, както и ръчно направени шоколадови бонбони Modica. И двете са вълшебни и ги препоръчвам силно на дамите, които искат да се поглезят или за зарадват приятелка или близка жена! Новата находка, която намерих беше щанд за бебешки декорации и аксесоари AtelieDesire Грабнаха ме сладките картинки в рамки, които си представям закачени в детска стая и създаващи много топлина и уют. 
Беше ми доста трудно да избера само една, защото всички ми харесаха, но засега пространство за повече няма, така че избрах тази, която най-много ще пасва на звездната ни тематика в стаята. 


Трудно се решавам, когато става дума за аксесоари и бижута. Обичам класически бижута, и когато става въпрос за хенд мейд, трябва нещо, наистина да ме грабне, за да реша да го купя и нося. Случаят беше такъв и не се подвоумих много когато я зърнах. От тогава се връзва с почти всеки черен тоалет, който нося и не пропускам случай да я сложа. Грабнаха ме още ръчно рисуваните кецове, но те са нещо, което винаги ми допада и бих си наредила цял шкаф с тях! 
Също така от доста време съм влюбена и в чифт кецове на Soul Elements, за които съвсем наскоро разбрах, че всеки цвят отговоря на един от природните елементи. Оригинално! Можете ли да видите символа?Себастиан оползотвори времето предимно в ядене на бисквити. Усмивката му може да покаже, че също си е прекарал добре!