Sunday, 23 September 2018

Уют в скритото съкровище Crazy Diamond SofiaОбожавам уютни местенца, а Crazy Diamond Sofia отговаря на думата с пълна точност. Скрито навътре сред къщи и дървета, никога няма да предположите какво съкровище се крие след табелата на входа. Дели ви една пътека, след което се пренасяте в разкошно пространство, на което светлината експериментира чрез всевъзможни ъгли и създава една топла и вълшебна атмосфера.

Цветовете са свежи, интериорът романтичен, обзема те спокойствие и се чудиш коя маса да избереш, защото всяка те привлича с индивидуалност и настроение. Където и да се настаниш се чувстваш добре, а да си избереш храна не отнема много време, защото менюто е семпло, но достатъчно апетитно, за да си харесаш нещо.Моята страст обедните менюта ме намери и тук и то през почивен ден, което ме изненада много приятно и което дава още една идея разнообразие. Храната пристигна бързо, което беше още един бонус, когато няма как наистина да се отпуснеш и насладиш на времето, защото бебето надига вой.


Използвах поредната пиш пауза на Алекс, за да вляза вътре и да се насладя на останалата част от приказния интериор. Определено това, че дъждовните и студени дни наближават не е проблем, защото масите на закрито предлагат същата уютна обстановка.

Разходих се между етажите, насладих се на цветовете, пространството и широко отворените прозорци и се върнах в реалността, като си казах, че със сигурност искам да се върна отново!