Saturday, 9 December 2017

Идея за детски коледен подарък - персонализирана книжкаПредпразничнaта атмосфера вече се е прокраднала навсякъде, светлинките светят, коледни аромати се разнасят във въздуха, а снежинките създават романтично настроение. А подаръците? Започнахте ли вече с тяхната  подготовка? 
Един колкото вълнуващ, толкова и стресиращ момент когато става въпрос за решения, пазар, опаковане, ами ако не сме направили правилният избор?


Тази година бързам да завърша процеса колкото се може по-скоро, защото усещам, че най-големият подарък може да ме изненада всеки момент и да не ми остави възможност да довърша задачите. За това пък успях да се мобилизирам и мога да кажа, че подаръците, особено за най-важния човек, вече са изпълнени!Този малък симпатяга, за който ви говоря написа първото си писмо до добрия старец тази година. Може би заради още крехката си възраст Алекс се оказа много скромен в желанията си, но безкрайно специфичен, което нямаше как да не ме зарадва (и облекчи :) В писмото написахме само и единствено едно нещо - червена китара. 
Алекс иска китара от месеци, затова се надявам Дядо Коледа да се е заел със задачата и вече да работи упорито над изпълнението й! 

Изключително много се вълнувам, защото тази година ще е първата му срещa с белобрадия старец в детската градина. :)

Днес обаче искам да ви разкажа повече за един друг подарък, които ще го чака под елхата и който нямам търпение да разопакова. Този подарък много ме впечатли с това, че е семпъл и същевременно много оригинален и практичен. Става въпрос за персонализирана книжка за вашето дете.

 Вече бяха попадала на такива книги за влюбени, които много ми харесаха и когато видях подобни и за деца се зарадвах още повече. Подаръкът е универсален, оригинален, полезен и едно много важно качество - достъпен. Бях приятно изненадана от цената (7,99 лв) и колко лесно и приятно се създава и поръчва. Всичко става онлайн, не се изисква ходене по магазините, дълго избиране или чакане, а след няколко дни поръчката беше доставена и до вратата! Книжката идва в бял плик и може би само една панделка с картичка ще са достатъчни в случай, че нямате време да опаковате! 
Качеството също ме изненада приятно. Избрах основен вариант на мека гланцирана книжка, която ще ни свърши перфектна работа, но има варианти и за твърди корици и страници, които предполагам ще са по-удачна за по-малки деца, който бързо биха я омачкали или сложили в устата :) Както и за дечица, които не се разделят с любимите си четива, носят ги навън или ги споделят и разменят с приятели. Това би гарантирало, че ще останат цели и непокътнати.
Като подарък към поръчката получихме и книжка за оцветяване, която нямам търпение да разгърнем заедно с Алекс, за да упражним художествените му умения, които в момента все още са на ниво драсканица :) Другата хубавата новина е, че Book4U не работят само по Коледа, а целогодишно и тематиката на книжките е разнообразна и подходяща за различни поводи. Предлагам ви да разгледате сайта им, в който бързо и лесно ще се ориентирате за опциите, а сигурна съм и ще ви бъде безкрайно приятно дори от любопитство да си създадете сами историята, в която главен герой е вашето дете.  

Успех и приятно пазаруване!  :) 
https://www.facebook.com/book4u.bg/

http://book4u.bg/index.php


                 


Post a Comment